Ngarep > Produk > Condensing Heat Exchanger > 24kw Condensing Heat Exchanger
24kw Condensing Heat Exchanger
  • 24kw Condensing Heat Exchanger24kw Condensing Heat Exchanger
  • 24kw Condensing Heat Exchanger24kw Condensing Heat Exchanger
  • 24kw Condensing Heat Exchanger24kw Condensing Heat Exchanger
  • 24kw Condensing Heat Exchanger24kw Condensing Heat Exchanger
  • 24kw Condensing Heat Exchanger24kw Condensing Heat Exchanger
  • 24kw Condensing Heat Exchanger24kw Condensing Heat Exchanger
  • 24kw Condensing Heat Exchanger24kw Condensing Heat Exchanger
  • 24kw Condensing Heat Exchanger24kw Condensing Heat Exchanger

24kw Condensing Heat Exchanger

Zhejiang HEC Machinery minangka produsen lan supplier penukar panas kondensasi 24kw skala gedhe ing China. 85% saka penukar panas kondensasi ing donya bisa diprodhuksi. Pengecoran kita khusus ing penukar panas casting aluminium kompleks sajrone 36 taun. Kita duwe gudang ing kutha Belfeld sing ditutup ing tapel wates Jerman ing ngendi kita nyimpen stok kanggo para pelanggan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Furesoro Series 24kw condensing heat exchanger

1. Pengenalan produk

Kapasitas desain babagan Furesoro seri aluminium casting exchanger panas condensing domestik saka 18KW kanggo 34KW. Iku komponen awak utama saka ketel condensing, struktur casting Komplek lan angel kanggo cast lan utamané kasusun saka pins lan saluran banyu. Fungsi penukar panas kondensasi 24KW ngasilake emisi sing sithik lan suhu exhaust sing sithik menyang atmosfer nalika dadi panas ing suhu banyu lan daur ulang kabeh panas sing kasedhiya supaya efisiensi panas bisa tekan 108%.

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

FURESORO 24

Jinis

penukar panas kondensasi

FURESORO 24

Unit

Input Nominal

24

kw

Efisiensi Beban 30%

107

%

Tekanan Operasi

3

bar

L*W*H

138*263*290.75

mm

Sambungan flueφ

60

mm

Bobot

6.9

kg

Sertifikat

CE/RoHs/ASME

 

Bahan

EN1706/AC43000


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Feresoro 24kw condensing heat exchanger Utamané dirancang kanggo pasar domestik. Dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, Furesoro 24 minangka penukar panas kanthi ruang bakar sing digawe adhem kanthi banyu lan duwe aliran banyu serial. Iki loro fitur ing kombinasi karo desain kuwat ndadekake exchanger panas aluminium paling dipercaya ing pasar.


4. Detail Produk

keuntungan:
Desain estetis sing kompak.
Aliran banyu serial.
Kurang tekanan hidrolik.
Range modulasi dhuwur bisa.
resistance pneumatik kurang.
Rasio kualitas / rega dhuwur.
Desain dipercaya sing kuat adhedhasar pengalaman ngembangake 30 taun.
Kamar bakar kanthi banyu adhem, ora ana refraktori sing dibutuhake.
Pembakar Worgas ing njero.



DETAIL:

Kontrol kualitas umum:

Sertifikat:



Hot Tags: 24kw Condensing Heat Exchanger, Grosir, Tuku, Disesuaikan, JJ, China, Kualitas, Lanjut, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, CE, ASME

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept